Funktionärsdag 2018

Efter en solig och riktigt härlig dag med några av de som ställt upp på föreningen och hjälpt till på någon eller några av våra evenemang under 2017/2018.
Dagen började med föreläsning av Katrina Granström om jakthundens funktion och behovet av en bra grundkondition samt muskelmassa (både de som går att kontrollera samt de icke kontrollbara). Samt hur vi tränar fram hunden inför kommande prov/ tävlingar eller andra ansträngande utmaningar. Superbra.

Sen fortsatte dagen med 5 olika stationer med olika uppdrag. Totalt tävlade 21 ekipage.

Tack alla för att ni kom och gjorde vår dag så bra!

De tre som stod på prispallen då dagen var slut blev:
1a Björn Forsgren med Keeper 83p
2a Malin Hagren med Zlatan 77p
3a Anita Larsson med Mellis 74p

Domarnas val under dagen blev:
Ruta 1 (agility) med domaren Susanne Halvarsson valde Zenitha Terneborg med Jazza för ett bra jobb där föraren jobbade med mycket positiv förstärkning till hunden.

Ruta 2 (Bolldribbling) med domaren Annkie Jonsson valde Britt-Marie Åkerlund med Ronja för ett bra utfört uppdrag med ett stort samarbete, lugnt, koncentrerat och coolt.

Ruta 3 (rallylydnad) med domaren Ronja Nyman valde Björn Forsgren med Looke för att ge sig in i uppdraget med stor entusiasm, glädje.

Ruta 4 (sök ruta med konstiga föremål) med domaren Tina Löön valde Björn Forsgren med Keeper för att Björn kämpade med själ och hjärta för att få in alla föremål.

Ruta 5 (21) med domaren Anneli Jokinen valde Bertil Larsson med hunden ? för ett med enbart två skick lyckas få 21 poäng.

//Petra Stark

linje
Blanketter, regler, resultat och mycket mer hittar du på SSRK's hemsida
linje
Tillbaka